onsdag 3 november 2010

Reinfeldt blev tyst!


Grattis och tack Lars Ohly!
Äntligen börjar Du förstå matematiken bakom Moderaternas politik ta från de fattiga och skicka iväg till de rika. Detta genom ett system som Du själv varit med om att utveckla och önskar fortsätta att bygga ut via skattehöjningar.
Du har dessutom på senare tid fått det Du och övriga kommunister önskade sig bl a i Sovjetunionen "Gräddfiler för politiker"! Till och med skall vi politiker äga rättigheten att "dömma" oss själva i de fall brott kan tänkas föreligga.
Lars Ohly: Det verkar som Du har fattat galoppen! Pengarna finns !
Det är bara att hämta in dem. I din debatt mot Fredrik Reinfeldt hade Du mer rätt än Du själv kanske förstår, i frågan om det faktiska skattebedrägeriet.
Trots allt måste man säga att regeringen lyckats med att hålla efter bidragsfifflet, där inte sällan de svarta arbetstillfällena bidragit till ett brottsligt utnyttjande av det svenska välfärdssystemet.
Man har så att säga haft möjlighet att ta ur båda ändar.
Nu återstår en annan och mer ömtålig punkt. Det Du påpekade i partiledar debatten.
Den absolut grövsta ekonomiska brottsligheten, till vilket måste inkluderas det pågående bortskänkandet av statlig egendom, tillika skall inkluderas brott mot vår konkurrenslagstiftning som i och för sig har godkänts av tidigare och nuvarande enskilda medlemmar av våra regeringar.
Du har rätt i Din kritik! Den var rent utav utmärkt, fortsätt så.
Framför även egna alternativ, med andra argument än skattehöjningar till förbättringar i vår välfärd.
Som sagt Pengarna finns där!
Dax att våga ta tag i den "legaliserade" ekonomiska brottsligheten Jag tror att Du Lars Ohly är på rätt väg. Å andra sidan; Lyckas Du inte? så är det väl dags för lag- och regeländringar som formellt tillåter den "legaliserade" brottsligheten. Detta i stället för att tillhandahålla lobbyverksamhet med kartellbildningar och privata monopol som följd.
Lars tro nu inget; Jag är emot monopol statliga likväl som privata!
När man annars nämner grov planerad ekonomisk brottslighet så hänvisas ofta till de kriminella MC-gängen, dock menar jag att det är småpengar mot vad Dina kollegor i Sveriges Riksdag sätter sprätt på.
Det hindrar ju inte att även dessa gäng skall sättas åt. Jag menar då MC-gängen.
Lars Ohly, jag tror att Du ligger nära att göra samma pudel som Moderaterna, ja jag menar att Vänsterpartiet kan bli just "Vänsterpartiet ett parti även för kapitalister".
Ty mycket av det de gamla Moderaterna menade!
Jobbar de nya Moderaterna mot.
Vi som då var Moderater var även emot nepotism, korruption, väljande av egna partikamrater till landshövdingar och generaldirektörer m m exemplen har blivit många.
Dessutom tyckte vi ju att det här med biltullar var förkastligt, nu vet man inte ens vart dessa skatter tagit vägen, enligt uppgift via radion i går.
Lars Ohly, nu måste det ju finnas stora möjligheter till framgång.Varför inte ta dessa möjligheter?
Inte tusan visste jag att jag skulle bli kommunist på gamla dar? Nåja risken är inte så stor.
Men det var ju faktiskt en valanalytiker som sa "Numer verkar det som världen är upp och ner"
så osvuret är väl bäst.

Ha det nu så bra
Jan Dolk
PS
Med tanke på ovanstående; Det är värre än vad vi tror!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar