tisdag 22 februari 2011

Snälla Fredrik sluta med lögneriet !

Hyresrätter? Det var då det!Det är ingen hemlighet att man inom den högra/moderatrörelsen varit mot hyreslägenheter. Sluta hymla stå för det Du menar och säger. Det framkommer ju ändå i handlingsmönstret på de orter där de Moderata/högervindarna svept fram. Massvis med Moderatstyrda kommuner har idag sålt ut sitt bostadsbestånd. I de mest lyckade fallen har det bildats bostadskooperativ typ HSB-rörelsen. Dock har Du tillsammans med kollegorna ute i landet lyckats att begränsa hyresmarknaden till det minimala och i och med det har det även uppstått en svart spekulationsmarknad.
Stå nu inte och säg till mig eller någon annan att Du eller någon annan högermoderat har varit för eller rent av älskar hyresrätter. Här ute på Värmdö försökte Naessen Per att under senaste mandatperioden utesluta allt vad hyreslägenheter heter. Högermoderaten Naessen var underlig på många sätt, när han inte lyckades med det ena försökte han lyckas med lögnen.
Några av oss förstod vad han håll på med och sa nej. Det behövs hyresrätter, både för våra ungdommar och pensionärer, för mig är det även en självklarhet att boendet skall vara så integrerat som möjligt.
Snälla Fredrik säg i stället att vi även här har ett arbetarpartis modell. Moderaterna är ju som säges "Det nya arbetarpartiet".
Det är bara det att det finns många Moderater ute i leden som inte vill leva upp till den devisen utan är sig själva nock.

Jan Dolk
PS Idag är Naessen borta från kommunalpolitiken. Är det sån´t som kallas självsanering?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar