fredag 18 november 2011

Riksdasshuset är nu fyllt till bredden.
Gamla boendet. Nytt boende.Dags att byta ut samtliga hyresgäster i vårt Riksdass. Skandalerna omlöser varandra!! Det är endast att konstatera att ärlighet innebär fattigdom och elände och att skurkaktighet ger pengar och makt. Ju större skurk ju mer pengar och makt. Jag har tidigare jämför vårt en gång så nobla land med Berlusconis Italien. Det är bara att konstatera att jag måste kontakta Berlusconi och be om ursäkt. Det är ju inte bara Juholt, det handlar om. Det är ju hela sfären av riksdassledmöter från rött till blått. Möjligt är att man kan förstå Juholt, han är ju nästan fattig jämfört med familjen Douglas så han kanske har någon form av egenursäkt för sitt agerande. Walburga Habsburg Douglas,länk lär ju inte vara renskrapad, men hon tycker ändå sig ha rätt att lura de medborgare och skattebetalare som röstat fram henne till riksdassledamot. Efter att ha tittat på Robert Aschbergs program i veckan om en pojke som staten ansåg vara pappa till ett barn som visade sig att han inte var pappa till. Staten hade gjort allt för att förstöra en ung människas liv, men människan visade sig vara stark och fick sin rätt prövad efter 30 år. Det framkom då att staten hade dömt fel men var inte ens beredd att gottgöra eller be om ursäkt till personen i fråga. En liberal folkpartist kliver i en intervju fram och menar på fullt allvar att livet inte är rättvist så därför kan vi inte göra något. Aschbergs kommentar: "Du menar alltså att lite svinn får vi räkna med". Folkpartisten i fråga menade alltså på fullt allvar, att det inte var något att göra åt. Nu är det ju faktiskt så att han som riksdassledamot tillsammans med andra ledamöter inom detta illustra sällskap har i arbete att praktiskt taget dagligen se över vår lagstiftning så att händelser av nämnda karaktär inte kan eller skall uppstå. Nu måste ju även jag förstå att det inte kan vara så lätt att arbeta i en lagstiftande församling, där praktiskt taget samtliga ledamöter är skurkar för att inte säga gangsters. Ett tag trodde jag att Per Westerberg Sveriges talman var den ende, men där har jag kommit på skam, det verkar ju vara hela ligan som är en samling korrumpöser och skurkar. Inte undra på att en människa i vardagen inte kan få rätt, trots att han har rätt.

Än en gång, tänk på att det är vår lagstiftande församling som även innehar makten inom vårt domstolsväsende som har den politiska makten. Inte sällan har man genom sin makt röstat igenom sina egna förmåner till förfång för andra som behöver det statliga stödet bättre.

Nu får det väl vara nog.

Jan Dolk

PS Tog kontakt med min kompis på Parkbänken som sa "Men Janne det kan ju inte vara alla i riksdasset som är korrumpöser och skurkar." Mitt svar: "Jo tills de har bevisat motsatsen." Dags att byta ut samtliga hyresgäster i vårt Riksdasshus. Dom nuvarande hyresgästerna kan flytta till ett annat dasshus och inte under demokratins täckmantel få tillåtelse att fotsätta sina anpassade brottsligheter med stöd av varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar