lördag 8 oktober 2011

Håkan Juholt !!!!Vad att säga? Det kan inte vara möjligt kan man tycka, men det är just det här problemet som är så svenskt, se oskyldig ut skyll ifrån Dig och lura därefter så många Du kan. Det är en lönsam affär. Håkan Du är tyvärr inte ensam. Ni är ju en hel hop av bedragare i både riksdag och regering. Jag tror och menar att det är så att det viktigaste för er politiker är inte idéfrågorna, utan det är att ni gemensamt håller varandra bakom ryggen oavsett partifärg. Ingen av er vågar eller vill kritisera den andre eftersom man själv då riskerar att bli påhoppad. Dags att rensa upp i sörjan!?

Börja med de egna förmånerna, närmast på agendan borde då stå en revidering och omarbetning av både arvoden och pensionsavtal. Ta dessutom upp problemet med personligt ansvar för politiker i deras beslutande processer inte minst när det gäller bortslumpning av våra gemensamma tillgångar. Ja nu skall ju i alla fall Riksenheten mot korruption titta på Juholts förehavanden och det kan ju tyckas vara bra. Risken är emellertid att det blir en ren skenundersökning, ty då har man ju i medborgarnas ögon trots allt utfört en undersökning. Förhoppningsvis tystnar då skarorna.

Det är mycket nu.

Hälsar

Jan Dolk

PS Efter ett kort samtal idag med Bänke. Blev frågan: Vad menar Du? Efter kort betänkande, svarade Bänke: Jag känner en del ärliga människor, tror fjorton stycken, men dom har dom satt in. Ja som Gustav den gamle fängelsedirektören sa till mig. "Tro mig Jan de största gangstrarna finns utanför murarna."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar