fredag 2 september 2011

Hot och mobbing mot politiker!!!!

Riksdasshuset


Det finns inga ursäkter!!!Svea Rikes Talman ondgjorde och oroade sig över de hot och den mobbing våra regerings- och riksdagledamöter får utstå. Jag vill från början meddela att det finns inga ursäkter för dessa påhopp på våra "demokratiskt" valda ledamöter vare sig på riks- eller lokal nivå.

Analysen måste ändå göras: Vad beror dessa tilltag på? Kanske det rent utav kan vara så att våra politikres beteenden i olika situationer inte alla gånger är vad en medborgare kan önska sig. Per Westerberg själv som näringminister under nittiotalet borde ju ha valt att inte ställa upp för omval efter sina fadäser under denna sin period. Det går ju inte att bära sig åt hur som helst och därefter fortsätta att ha den meningen att de svenska medborgare som är någorlunda insatta skall ha fortsatt förtroende för honom själv och många andra politiker. Ni politiker som leder vårt land och våra kommuner sluta hyckla! så kanske vi mer vanliga medborgare återfår förtroendet till våra folkvalda och därmed skulle säkert hoten och mobbingen mot er minska. Konstigt nog får det förekomma både hot och mobbing mot människor i vardagen, människor med seriositet och framåtanda göre sig icke besvär att störa etablerade företag och människor med lobbyingverksamhet genom våra riksdags- och regeringsledamöter. Jag ber Per Westerberg; att inte se så förbaskat oskyldig och ovetande ut när han förtvivlat försöker hitta alla andra orsaker till detta fenomen.

Men som sagt det finns ingen ursäkt för dessa tilltag men delvis en förklaring. Gå nu ut och var snälla mot varandra och gör världen till en bättre plats att leva på. Jan Dolk

PS

Klokt ord på vägen; Kör på rätt sida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar